Beeld Bij Birgit

You are here: Home Informatie Kids in Beeld

Kids in Beeld

Kinderen zo zijn ze nog klein en zo worden ze al weer groot.

In het eerste jaar van jullie kindje kan ik elke twee maanden foto’s maken. Dat kan in mijn studio, bij jullie thuis of op een door jullie gekozen locatie. Na het jaar waarin ik zes keer foto’s heb gemaakt maak ik een boekje met twaalf foto’s van jullie kindje. Interesse? Vraag dan naar het babyabonnement.

Niet alleen het eerste levensjaar is mooi. Voor pure en mooie foto’s van jullie kinderen zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Het leukst vind ik wanneer ik kinderen in een ‘normale’ omgeving kan fotograferen. Dus geen stress met kistjes maar een omgeving waar het kind zich op zijn gemak voelt. Dat kan bij jullie thuis zijn, maar ook in het bos of in een park. Lekker gek doen met broertjes en zusjes, lachen en plezier maken, dit levert vaak de mooiste foto’s op!

Ik vind het mooi als we het qua kleding eenvoudig houden dan komt het portret nog meer tot zijn recht. Een effen shirt, een mooi jurkje. Tijdens de reportage maak ik veel foto’s, thuis maak ik een selectie en deze selectie wordt nagewerkt, kleurcorrecties, een snottebelletje wordt weggetoverd en sommige foto’s worden omgezet naar zwart-wit.

Kinderen zijn altijd een grote uitdaging om op de foto te zetten. Het kan voorkomen dat ze zich die dag juist geen zin hebben of niet lekker zijn. Natuurlijk gaan we eerst ons best doen om er iets moois van te maken, we forceren niets, we maken er een leuk spel van. Mocht het echt niet lukken, dan spreken we een nieuwe datum af.

 

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340