Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Hugo – op zn hollands

Hugo – op zn hollands

Een tijdje geleden kwam Hugo met zijn papa, mama en grote broer naar de studio. Hugo, toen net een paar weekjes oud vond het allemaal niet zo leuk. We hebben gelukkig van het gezin wat mooie foto’s kunnen maken, maar van Hugo alleen is toen niet zo goed gelukt. Daarom ben ik een paar weekjes later naar Hugo toe gegaan en daar lekker thuis foto’s gemaakt. Dit vond hij stukken beter, alles kon en mocht, en vooral in zijn blootje vond hij heerlijk :)

Het blauwe kleedje had ik meegenomen. Daarna heb ik het box kleed van Hugo gebruikt.
Ik vond de kleuren wel erg leuk bij elkaar passen, lekker Hollands :)

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340