Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Noud !

Noud !

In 2009 mocht ik het geboortekaartje maken van Kyan. En nu heeft Kyan een broertje, waar ik ook weer het kaartje voor mocht maken. In de mail kreeg ik een tijdje terug een aantal  plaatjes met ontwerpen die de papa en mama mooi vonden en daar heb ik dan weer een heel ander ontwerp van gemaakt, super om te doen.

Na een oproep van www.fermontfotografie.nl op twitter over geboortefotografie, met de ouders van Noud een gesprek gehad om de geboorte van de kleine te fotograferen, dit voordat ik hiermee verder zou gaan. Van te voren hadden we afgesproken dat we het wel zouden zien hoe het zou gaan lopen, dit van beide kanten. Toen ik op de dag van de geboorte om half 7 een smsje kreeg dat “het” was begonnen vond ik het heeeel spannend. . We spraken af dat ik rond half 10 bij ze zou zijn. Om half 8 werd ik al snel weer gebeld dat het toch wel erg snel ging en maar hun kant op moest komen. Toen sloeg jammer genoeg bij mij blinde paniek binnen, wow, zo zenuwachtig was ik nog nooooit geweest. Omdat ik hun niet wilde omzadelen met mijn zenuwen toen maar afgesproken dat ik thuis zou blijven. Om kwart over 8 was Noud al geboren, hij had haast :)
Geboorte fotografie laat ik voorlopig nog even over aan Marry, maar ooit…. :)

Toen Noud vier dagen oud was ben ik bij het gelukkige kersverse gezinnetje langs geweest voor het maken van de foto’s!

Wat een prachtig ventje, wat een blije ouders en wat een lieve super stoere broer!

Een week later kreeg ik echter een smsje dat het niet goed ging met Noud, hij bleek een ernstige long-hart afwijking te hebben en was met spoed geopereerd… het was afwachten.
Nu weer een week later gaat het de goede kant op met hem en mocht daarom van de mama van Noud ook deze blog plaatsen!

Noud, we gaan je even beroemd maken!

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340