Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Familie reportage in het bos

Familie reportage in het bos Featured

Het is al weer een tijd geleden dat ik deze foto's heb gemaakt, maar daarom juist leuk om te laten zien.

 

 

 

 

Omdat ik mijn studio niet meer heb spreek ik nu bij mensen thuis af, of op een mooie buiten locatie. Dit is altijd weer anders en daarom juist leuk en uitdagend, nooit hetzelfde! We spraken voor deze reportage af in het bos en zochten eerst een paar leuke plekjes uit om foto's te gaan maken.  Het werd wandelen en knuffelen in de heide. Klimmen op boomstronken en pissebedden kijken ;)
Daarna nog bij het water, en daarvoor ging ik het water in :) En gelukkig zijn daar geen foto's van :)

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340