Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Zwangerschapsreportage en Just Born

Zwangerschapsreportage en Just Born Featured

Een "life style"zwangerschapsreportage thuis en de eerste uurtjes van Mente mogen fotograferen was een feestje!

 

 

 

 

Adrianne en Frens Jan zijn goede vrienden. Ik weet nog goed wanneer Adrianne vertelde dat ze hun tweede kindje verwachtten, ik was toen zelf ook zwanger. Hoe leuk, allebei een baby in 2016. Aan het eind van haar zwangerschap mocht ik foto's komen maken, het werd een life style fotoreportage. Begin dit jaar heb ik mijn studio opgezegd, en tot nu toe mis ik hem niet, omdat ik nu op de leukste en mooiste locaties kom en de reportages elke keer weer anders zijn. Met Adrianne, Frens Jan en bijna zus Anne gingen we bij hun thuis foto's maken. Op de bank een toepasselijk boekje lezen, papa en mama samen op de babykamer en gek doen op het grote bed.

Op 23 augustus is Mente geboren. In de ochtend kreeg ik een berichtje of ik die middag wilde komen om de eerste ontmoeting met grote zus vast te leggen. Zus Anne vond het maar wat interessant haar broertje. Opa's en oma's waren ook erg nieuwsgierig naar hun nieuwe kleinkind. Wat een liefde!

 

Hier onder de foto's van de Just Born reportage.

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340