Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Just Born - Luca

Just Born - Luca Featured

Een paar uurtjes oud en ik mocht de eerste ontmoeting met grote zus Lana fotograferen. Wat een mooie ochtend!

 

 

 

 

Af en toe wordt ik gevraagd voor geboortefotografie. Iets wat gelukkig steeds bekender wordt. Bij de geboorte van onze zoon Noan, afgelopen 3 mei (hier komt binnenkort een blogje over) hadden wij ook een fotografe die de geboorte voor ons heeft vastgelegd en wat ben ik hier blij mee (hier later ook meer over). Zo kreeg ik een tijdje geleden een berichtje van Linda, of ik de geboorte van hun tweede kindje wilde vastleggen. Geboortefotografie is iets wat ik heel graag wil doen, maar op dit moment kan ik het heel moeilijk combineren. We hadden afgesproken dat als ik zou kunnen ik heel graag zou komen, maar dat ik in ieder geval de eerste ontmoeting met grote zus op de foto zou gaan zetten.

Maandag ochtend werd ik vroeg wakker omdat ik naar het toilet moest en zag dat mn telefoon knipperde. Ik wist meteen, dat is een appje van Linda. "Mn vliezen zijn gebroken maar verder nog geen weeën activiteit, ik houd je op de hoogte" stond er. Remco werd ook wakker en we overlegden wat te doen. Ik had een afspraak staan voor Noan bij het consultatiebureau die ochtend en Meks had nog vakantie van school. Remco moest naar zijn werk in Utrecht, dus ik zou het afwachten en de kids naar mijn ouders brengen. Ik was klaar wakker en wachtte het af. Toen ik tegen 10 uur een berichtje stuurde kreeg ik terug "Hij is er !!" Wauw, dat was snel gegaan. 
We spraken af dat ik na de afspraak bij het consultatiebureau langs zou komen en dat Lana dan haar broertje kon gaan zien.

Wat een prachtig moment. Langzaam kwam ze de trap op en kreeg mama een knuffel en een kus en werd broertje bewonderd. Er werd geknuffeld en er werden kusjes uitgedeeld. Beschuit met muisjes kon natuurlijk ook niet ontbreken. Wat ontzettend mooi om dit te mogen fotografen, die mooie momentjes, die blikken van grote zus en het geluk van een trotse papa en mama.

 

 


 

 

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340