Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Review Pixum fotoproducten

Review Pixum fotoproducten Featured

In mijn mailbox kreeg ik een tijdje terug een verzoekje van Pixum. Zij zochten fotografen en bloggers in Nederland en België die hun fotoproducten wilden testen en er vervolgens een eerlijke en objectieve recensie over wilden schrijven. Mijn website viel hun positief op en ik werkte hier graag aan mee.

 

 

 

 

Ik kreeg vervolgens een tegoedbon gemaild en kon aan de slag.

Pixum is een online fotoservice. Ze zijn vijftien jaar geleden opgericht in Duitsland, en nu actief in heel Europa. Ze hebben een gevarieerd aanbod van fotoproducten. Van de traditionele afdrukken tot fotoboeken en canvas afdrukken en foto cadeaus. Bekijk eens hun website www.pixum.nl

Ik heb een keer een fotoboek gemaakt voor mijn schoonouders van de vakantie die wij met hun maakten naar Cran Canaria dus ik kende de website en de fotoboeken al wel. Normaal gesproken bestel ik al mijn fotoproducten bij mijn vaklab, dus ik was wel benieuwd naar hoe een canvas er uit zou gaan zien. Ik zocht een foto uit voor een canvas en daarbij bestelde ik ook een telefoonhoesje voor mijn telefoon, deze was aan vervanging toe, dus dit leek mij wel leuk om te proberen. 

Het bestellen op de website gaat erg makkelijk, en de betaal mogelijkheid ook. Een paar dagen later kreeg ik mijn bestelling, netjes verpakt en ik was blij verrast. De canvas ziet er mooi uit. En het telefoonhoesje gelijk om mijn telefoon gedaan. Ik liet het Remco zien en die zij "had je er niet 1 voor mij kunnen bestellen" ;)

Om een echte beoordeling te kunnen geven zou ik natuurlijk de zelfde foto nu ook bij mijn vaklab moeten bestellen om deze twee te kunnen vergelijken. Maar ik vind de canvas van pixum mooi gedrukt en hij is netjes gespannen om het frame.

Eerlijk is eerlijk, mijn vakantiefoto's of de foto's voor Meks zijn Project Life fotoalbums bestel ik ook niet bij het vaklab, vooral omdat dit er vaak heeeeeel veel zijn, en dan lopen de kosten nogal op. Het zijn dan 10x15 afdrukken die ik vak online bestel. Deze foto's komen in een album, ik plak er dingetjes op, soms schrijf ik op de foto en knip ze uit en komen in de foto insteekhoezen.
Maar... bestel ik een foto van ons die wij gemaakt hebben als wij een fotoreportage hebben gemaakt of iets voor een cadeau, wat in een luxer boekje komt, of in een fotolijstje dan bestel ik WEL bij het vaklab, en vooral grote formaten bestel ik bij het lab. Ik vind de kleur echtheid dan mooier en ga dan toch voor de kwaliteit. Deze foto's verdienen dat gewoon.

Bekijk hier onder de foto's en oordeel zelf. Ik ben er blij mee, en zal in de toekomst misschien wel weer bij Pixum bestellen. Maar ik blijf mijn vaklab ook trouw. 

 

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340