Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Earlybirds reportage Kiet

Earlybirds reportage Kiet Featured

Sinds oktober vorig jaar fotograaf ik op vrijwillige basis voor de stichting Earlybirds. Een mooie stichting die reportages verzorgen voor prematuur geboren kindjes. Vorige week mocht ik naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen om de kleine Kiet op de foto te zetten met zijn ouders.

 

 

 

Voor mij een onbekend ziekenhuis, maar voor zijn ouders niet, beiden zijn namelijk werkzaam in dit ziekenhuis. Bij de lift word ik opgewacht door Ellen, de mama van Kiet. Samen lopen we naar de kamer van Kiet. Hij ligt heerlijk te slapen en zoals Ellen zegt is er een primeur, die ochtend is zijn sonde verwijderd. Iets later komt papa Sander.

Kiet is geboren op 13 juni bij 33 weken en 4 dagen en is dus wanneer ik kom fotograferen 3,5 week oud. Kiet wordt uit zijn bedje gehaald en wordt getemperatuurd, gewogen en mag daarna bij Ellen aan de borst. Zo mooi om te zien hoe zo'n klein mannetje bij zijn mama ligt te drinken. Omdat zelf drinken nog wel een zware klus is, krijgt hij van zijn papa nog een flesje welke hij heerlijk leeg drinkt. Daarna heerlijk een poosje buidelen. Met schone kleertjes wordt Kiet weer lekker in zijn bedje gelegd.

Nadat dinsdag zijn sonde was verwijderd, is hij supersnel vooruit gegaan en mocht Kiet vrijdag met zijn papa en mama mee naar huis!


 

Neem eens een kijkje op de website van de stichting en zie wat voor mooi werk zij doen. http://www.earlybirdsfotografie.nl/

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340