Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Its me !

Its me ! Featured

Als gezin zijn we door Dorieke op de foto gezet. Toen Meks 6 weken oud was heeft zij ook foto's van ons gemaakt. Nu een ruil shoot afgesproken een paar weken geleden alweer. Ik haar gezin, zij mijn gezin. Zo leuk! Tussendoor een paar foto's van mijzelf :)

 

 

 

 

 

 

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik naar het KvK stapte. Nog steeds super blij mee, soms wou ik dat ik met mijn bedrijf wat verder was, meer bruiloften misschien. En van mij mag de studio aan huis allang klaar zijn, en soms vind ik het juist prima. Dan vind ik het aantal bruiloften wat ik voor dit jaar heb staan perfect aan aantal. Het moet natuurlijk ook allemaal af, en omdat ik niet 7 dagen per week werk is het goed zo.
Een paar weken terug een nieuw logo die langzaam overal word toegepast, op facebook is deze al te vinden. En krijg je post van mij dan zit hier een mooi stickertje op :) Binnenkort de website een iets andere look, en word ook op het drukwerk het nieuwe hartje toegevoegd.

 

Bedankt Dorieke voor de mooie foto's !

 

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340