Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Loveshoot Roos en Dennis

Loveshoot Roos en Dennis Featured

Roos en Dennis trouwen 15 mei dit jaar en ik mag ik hun bruiloft fotograferen. Trouwkaarten laten maken door Made by BE zagen ze ook wel zitten. Zo zitten we ergens november vorig jaar met zn vieren aan aan de eettafel om over het ontwerp voor de kaart te hebben.
Wel of geen foto. Hij wilde dat liever niet, zij juist heel graag. Iets met rood. Een roos. Ze hadden beiden verschillende ideeën.
Aan Eva en mij de taak om dit tot 1 ontwerp te krijgen, volgens mij zijn wij daar super in geslaagd!

 

 

 

 

7 maart, de eerste mooie dag van het jaar, afgesproken met Roos en Dennis voor hun Loveshoot. De aantal foto's zouden we gaan gebruiken voor de kaart. 3 kleintjes in de binnenzijde van de kaart. Want Dennis wilde liever niet iets groots op de voorkant. Hoe anders dan de proefdruk is de kaart geworden, want taaadaa een grote foto op de voorkant van de kaart. Ik kreeg een whatsappje van Roos, ze wilden graag het ontwerp iets aanpassen, of dat kon. Tuurlijk. Stiekum waren we hier heel blij mee, want de kaart is nu een perfecte mix geworden tussen het ontwerp van Eva en de fotografie van Birgit. En toch nog helemaal naar de wensen van het bruidspaar.

De kaarten zijn verstuurd en nu is het nog even aftellen naar de grote dag!

 

 


Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340