Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Mijn zoontje Meks

Mijn zoontje Meks Featured

Afgelopen woensdag een super leuke dag bij Baby Planet Meppel gehad tijdens het Lente event.
Deze dag heb ik 20 mini reportages mogen doen. Zo leuk al die verschillende kids voor mijn camera.

Er werd mij een aantal keren gevraagd of ik zelf kinderen heb en of ze vaak op de foto kwamen.
Hier mijn antwoord :)

 

 

 

 

Ik...  wij hebben 1 zoontje. Meks.
Komt hij vaak op de foto? Nee dus. Natuurlijk de snapshotjes tijdens feestje en uitjes, of vaak snel met mn telefoon. Maar in de studio, nee. Maar zo af en toe... Als het dan voor komt dat ik Meks op de foto mag zetten dan gaan we los. En Meks ook. Zo leuk al die geweldige bekkies.

Zn
" ik vind dit een beetje eng " bekkie
" oh dit is best grappig "
" ik kijk lekker toch niet naar je "
" tatatataaaa"
Zn "ik kijk boos maar ben het niet" en "zijn we nou al klaar"
Trots op dit mannetje. Hij is nu 3, iets van 12 kilo en 1 meter en een beetje, en heeft een grote bos krullen. Ik vind hem grappig en slim. Hij is heel lief voor kleine kinderen en met de grote kinderen uit de straat wil hij heel graag spelen. Hij vind het leuk om te dansen, zingen en puzzelen. Het aller aller liefste is hij aan het zwemmen. Delen en samen spelen is nog moeilijk, en soms zijn zn oren kapot. "Waarom" horen we heel vaak. Mama is niet sterk maar mijn kusjes zijn de beste en papa kan alles maken, aldus Meks. Weet heel goed dat mama foto's maakt van andere kindjes en dat ik soms hele kleine baby's op de foto zet in het ziekenhuis voor Early Birds en dat die dan een vogeltje krijgen, want die mag hij helpen uitkiezen.  En dat ik werk met Eva. Elke vrijdag is hij bij mijn ouders, zodat ik kan werken. Hij vind het daar leuk, ook omdat hij dan met zn nichtjes kan spelen, waar hij heel gek mee is. Hij noemt me mama en " tante Birgit "omdat ik zo heet zegt hij.

Fijn Paas weekend allemaal!

Liefs Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340