Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Made by BE

Made by BE Featured


Al weer twee jaar geleden was ik bezig met een trouwkaart voor een bruidspaar. Samen met het betreffende bruidspaar een super gaaf ontwerp bedacht. Op dat moment super druk, net verhuisd, veel werk, en zat maar te prutsen achter mijn computer, ik zag toen een post van Eva op Facebook, een foto van een visitekaartje en de tekst "en nu nog een baan".

Eva kende ik al wel een beetje via een gezamenlijke vriendin. Ik zag haar wel eens op een verjaardag en wist dat ze grafisch ontwerpster was.
Ik stuurde haar een berichtje, of ze zich verveelde... en of ze het leuk vond mij te helpen met de trouwkaart...Ik kreeg een berichtje terug om mij maar te mailen wat de bedoeling was. Eva die toen thuis zat zonder werk ging aan de slag en een dag later kreeg ik een mail terug met het ontwerp. Precies was ik voor ogen had. Zo gaaf!

Dat zette mij aan het denken en we spraken af in de stad. Een paar uur later hadden we een plan.
Nu een jaar en iets meer zijn wij al heel druk met Made by BE, als in de B van Birgit en de E van Eva.
Ons aanbod bestaat uit geboorte en huwelijkskaarten, vaak de combinatie met de fotografie van mij en het ontwerp van Eva.
Het afgelopen jaar hebben wij al verschillende geboorte en trouwkaarten mogen maken. En ook dit jaar staat er weer een aantal ontwerpen klaar.

Je kunt ons online vinden op.
Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340