Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog BruiloftENZO editie 5 !!

BruiloftENZO editie 5 !! Featured

Op zondag 27 oktober wordt de 5e editie van BruiloftENZO plaatsvinden. De bruidsbeurs die ik voor de vijfde keer met veel plezier organiseer. Dat moet gevierd worden! Daarom maken jij en je verloofde kans op een make-over, waarbij jullie lekker in de watten worden gelegd.


Tijdens deze bruidsbeurs presenteren zich ongeveer 30 bedrijven uit de omgeving van Meppel die gespecialiseerd zijn in bruiloften.
De Havixhorst is een officiële trouwlocatie in de gemeente Meppel en de bruidsbeurs BruiloftENZO die daar gehouden wordt is een ware belevenis. Aanstaande bruidsparen die de beurs bezoeken maken kans op mooie prijzen waaronder een hotelovernachting, een loveshoot,  een BoudoirLicious reportage, een cadeaucheque van Song Smederij, een voucher voor bruidsmake-up, een sluier, 50 procent korting op een bruidsarrangement en nog veel meer!
Op dit moment kunnen aanstaande bruidjes en hun verloofde meedingen naar een make-over tijdens de beurs. Bruidjes krijgen dan een nieuw kapsel aangemeten door Kapsalon Solo Westerbork, de bruidsmake-up wordt aangebracht door Sabina Spaander en Mirjan Schreurs. Daarnaast mag de bruid in spé alvast een bruidsjurk passen van Your Day Bruidsmode. Om al een beetje in de stemming te komen wordt er een (proef)huwelijk voltrokken door een professionele trouwambtenaar. Alle bezoekers van de beurs kunnen deze proefhuwelijksvoltrekking bijwonen en als kers op de bruidstaart krijgt het stel spectaculair ringen aangevlogen door een roofvogel van Valkenier Griffon. 

Wil jij kans maken op deze prijs meld je dan aan door een email te sturen naar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met jou gegevens (naam, trouwdatum, confectiemaat ivm trouwjapon)

Uit de mailtjes zullen wij een stel uitkiezen, op 27 oktober zullen jullie in de watten worden gelegd. Haarstyling en visagie worden verzorgd, je mag een trouwjapon passen. Je zult een beetje de sfeer proeven van een huwelijksvoltrekking en een ringen ceremonie!

Bruidsbeurs BruiloftENZO is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.
De eerste 150 bezoekers nemen een mooie en goedgevulde goodiebag mee naar huis!

Ik hoop jullie te zien op zondag 27 oktober.
Beeldige groetjes, Birgit

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340