Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Beeld Bij Birgit 5 jaar!

Beeld Bij Birgit 5 jaar!

Beeld Bij Birgit 5 jaar!
Vanaf dan gaan we het anders doen!


Over een kleine drie weken, op 1 mei bestaat Beeld Bij Birgit 5 jaar!
Wauw, 5 jaar! Wat gaat de tijd snel. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt. Wat een mooie mensen, kindjes en geweldige bruidsparen heb ik voor mijn camera gehad!

Terugkijkend of de afgelopen 5 jaar is er veel veranderd. Eerst nog gecombineerd met mijn baan als medewerkster P&O. Mn computer op zolder en mijn studiootje bij mijn ouders thuis op mijn oude slaapkamer. Toen per eind 2010 geheel voor mij zelf. De computer verhuisde een verdieping lager en onze slaapkamer ging naar zolder. Heerlijk een groot kantoor waar ik ook mijn bruidsparen goed kon ontvangen. Sinds twee jaar mijn studio in de Cultuurfabriek.

In december 2011 is mijn zoon Meks geboren. Misschien wel de grootste verandering als zelfstandig onderneemster. Ik moest de eerste maanden na mijn verlof erg wennen aan het feit dat ik niet zomaar zoals eerst wanneer ik zin had achter de computer kon kruipen of een reportage kon plannen. Nu moet het gepland worden. Gelukkig nu goed mijn draai kunnen vinden in het moederschap en het werken. Ik werk op de woensdag wanneer Meks op het kinderdagverblijf is en op vrijdag wanneer hij bij zijn opa en oma is. Omdat Remco veel van huis is, meestal drie nachten, werkte ik wisselend op de zaterdag, zodat wij die dag ook leuke dingen met zn drietjes kunnen doen. Maar omdat ik er nu achter ben dat ik een hele zaterdag thuis werken niet fijn vind gaat Meks een extra dag doordeweeks naar zijn andere opa en oma en zal ik op zaterdag alleen reportages plannen maar niet meer achter de computer kruipen.

Met het aankomend 5 jarig jubileumfeestje in het verschiet veel nagedacht over mijn bedrijf. Word ik blij als ik op deze manier nog eens 5 jaar door ga. Nee, was al snel mijn antwoord. Maar hoe moet het dan? Wat wilde ik nou eigenlijk? Waar word ik nou blij van? Maar ook wat willen mijn klanten? Dat het anders moest was ik al snel achter, maar hoe, dat duurde iets langer.

Nu ben ik er uit! Een nieuwe verandering voor Beeld Bij Birgit. Alleen nog fotograferen wat ik echt leuk vind! Ik ben van mening dat ik dan echt een goed eind resultaat kan maken. Dit betekent dat ik vanaf nu bruiloften, kinderen en baby’s ga fotograferen. Geen groepsfoto’s meer van 20 personen, geen jubileumfeestjes, geen bedrijf reportages.

Ook was ik op zoek naar een duidelijke manier van werken, voor mezelf maar vooral voor mijn klanten. Ik kwam er al snel achter dat de prijsstelling die ik hanteerde niet makkelijk was. Daarom heb ik dit helemaal omgegooid.
 
Dus…… we gaan het dus nu helemaal anders doen!
Voor mijn vaste en bestaande klanten zal het even wennen zijn, en wellicht een beetje schrikken. De prijsstelling die ik nu gebruik is helemaal anders. Een pakket met reportage inclusief dvd met selectie in originele resolutie! In tegenstelling tot veel andere fotograferen ontvangen jullie dus veel foto’s op dvd en kunnen jullie hier eigenlijk zelf weten wat jullie hiermee doen. Dat je hier een prijs voor betaald is niet gek!
De nieuwe pakketten zullen per 1 mei in gaan en komen op korte termijn op de website te staan.

De afgelopen 5 jaar zijn geweldig om op terug te kijken, maar het is ook super mooi om nu vóóruit te kijken. Nieuwe website, nieuwe pakketten…. En hopelijk ook ergens dit jaar een nieuwe studio! Per 1 mei, n.a.v. verkoop van ons huis, zullen wij namelijk de sleutel krijgen van ons tijdelijke huurhuis, waar wij op ons gemak rustig gaan verder kijken naar ons droomhuis … met ruimte voor een studio!

En ….
Bij een jubileum horen cadeautjes, niet voor mij maar voor jullie!

Ik wil namelijk iedereen bedanken die mij het afgelopen jaar heeft gesteund, die mij als fotograaf heeft gepromoot, iedereen die door mij gefotografeerd is en/of zal gaan worden – Beeld Bij Birgit had niet bestaan zonder al deze mensen!

Ik ga 5 fotoreportages cadeau geven!
2x Cake Smash
2x Loveshoot  
1x Beeldige Buiken

Hieronder kun je lezen hoe je hier kans op maakt.
1. Like mijn www.facebook.nl/beeldbijbirgit pagina (het bericht delen is je kansen verdubbelen!)
2. Laat een berichtje achter op welke reportage jij kant wilt maken, Cake Smash, Loveshoot, of Beeldige Buiken, en waarom. Misschien heb je een leuke locatie in gedachten of wil jij iemand verrassen? Let me know!!

Voorwaarden
- iedere deelnemer (door het liken van de Facebook pagina én het achterlaten van een berichtje)  maakt kans op één van de prijzen, het is niet mogelijk om meerdere prijzen te winnen.
- * de reportage mag plaats vinden op elke gekozen locatie, mits het binnen een straal is van 50 km rond Meppel. (Er worden reiskosten gerekend).
- het is niet mogelijk de prijzen in te wisselen voor geld.

Nogmaals dankjewel dankjewel dankjewel.

Op naar de volgende 5 jaar!


Liefs en beeldige groetjes,
Birgit

 

 

 

 

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340