Beeld Bij Birgit

You are here: Home Blog Album voorbeelden

Album voorbeelden

Graag laat ik jullie twee van mijn albums zien, een mooi voorbeeld van de trouw albums die mogelijk zijn. Het eerste album is een gebonden album, vast bladig systeem, waar de foto’s / lay-outs op worden geplakt. Het album is verkrijgbaar in formaat 30×30 cm en 30×40 cm en er zijn verschillende mogelijkheden qua omslag.

Dit album heeft een foto omslag met een bewerking op verzoek van het bruidspaar. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf niet altijd fan van deze bewerking ben, maar dit keer heeft het super uitgepakt.

Het volgende album is een “digitaal” album met glossy bladen. Ook verkrijgbaar in formaat 30×30 cm en 30×40 cm, en ook verschillende mogelijkheden voor wat betreft de omslag.

Ik hoop dat jullie dit een leuk kijkje achter de schermen vonden :) Jullie zijn natuurlijk altijd van harte welkom om de albums in het echt te bekijken.

More in this category: « Noud ! Meks 1 maand oud! »

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

  • Post- en bezoek adres: 
    Tuinweg 15
    7944 AB Meppel
  • 06-27542340