Beeld Bij Birgit

You are here: Home Prijzen

Prijzen

Wanneer jullie bij mij een reportage laten maken investeer je in een blijvende herinnering!

Je beeldige bolle buik, jullie mooie kindje(s), jullie pasgeboren kleintje, jullie liefde voor elkaar tijdens een loveshoot of jullie bruiloft.

Omdat ik met drie vaste pakketten werk komen jullie niet voor verrassingen achteraf te staan. Voorafgaand weten jullie waar jullie aan toe zijn. De pakketten zijn voor alle reportages met uitzondering van de bruiloften hetzelfde en geeft jullie de mogelijkheid om daarna aparte nabestellingen te doen.

Prijzen

 • Bruiloften
  Meer informatie over de mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn op te vragen via email of maak vrijblijvend een afspraak.

 • Loveshoot / Beeldige Buiken / New Born / Kids in Beeld / Familiereportages / Cake Smash
  Een reportage duurt ongeveer drie kwartier tot anderhalf uur.
  Wij spreken op een mooie buiten locatie of bij jullie thuis.

  Pakket “Basis”
  Prijs: €135,-
  Inclusief: reportage, selectie verkleind + logo per mail, waaierboekje met 4 foto's. Via login en wachtwoord mogelijkheid tot nabestellen.

  Pakket “Ietsje meer”
  Prijs: €155,-
  Inclusief: reportage, selectie verkleind + logo per mail, waaierboekje met 4 foto’s, drie afdrukken op 13x18. Via login en wachtwoord mogelijkheid tot nabestellen.

  Pakket “Helemaal compleet”
  Prijs: €275,-
  Inclusief: reportage, selectie verkleind + logo per mail, waaierboekje met 4 foto’s, drie afdrukken op 13x18, usb met digitale bestanden in hoogste resolutie. Via login en wachtwoord ook de mogelijkheid om foto's na te bestellen.
  Op deze usb zullen tussen de 30 en de 40 bestanden staan!!!

Bij elk pakket ontvangen jullie ook een link + wachtwoord ten behoeve van het plaatsen van overige bestellingen.
Alle reportages verdienen natuurlijk meer dan een dvd welke in de la blijft liggen. Ik adviseer jullie graag na afloop in de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een canvas vergroting of een mooi album, er zijn genoeg mogelijkheden.

Een loveshoot (basis pakket) is inbegrepen wanneer jullie een bruiloft reportage bij mij boeken.

Voor reportages op locatie en jullie thuis geld exclusief reiskosten, binnen een straal van 25 km vanaf Meppel gratis, daarbuiten € 0,35 cm per km.

Een Cake Smash reportage is uit te breiden met een smash taartje, informeer naar de mogelijkheden.Onder voorbehoud van prijswijzigingen en aanpassingen.

 

 

 

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-27542340

Contact gegevens

 • Post- en bezoek adres: 
  Tuinweg 15
  7944 AB Meppel
 • 06-27542340