Beeld Bij Birgit

U bevindt zich hier: Home Blog
20 mrt


Al weer twee jaar geleden was ik bezig met een trouwkaart voor een bruidspaar. Samen met het betreffende bruidspaar een super gaaf ontwerp bedacht. Op dat moment super druk, net verhuisd, veel werk, en zat maar te prutsen achter mijn computer, ik zag toen een post van Eva op Facebook, een foto van een visitekaartje en de tekst "en nu nog een baan".

14 jan

Met de laatste blog van 16 oktober 2013 (!!) was het natuurlijk al lang tijd om vaker iets te plaatsen, maar eindelijk eens de tijd gevonden om weer iets te schrijven.

16 okt

Op zondag 27 oktober wordt de 5e editie van BruiloftENZO plaatsvinden. De bruidsbeurs die ik voor de vijfde keer met veel plezier organiseer. Dat moet gevierd worden! Daarom maken jij en je verloofde kans op een make-over, waarbij jullie lekker in de watten worden gelegd.

26 apr

26 april 2013 was de grote dag voor Annegreeth & Matthijs. Voor mij de eerste bruiloft van het seizoen. Ik had er erg veel zin in.
De dag speelde af in Meppel en Zwolle. Na het ophalen gingen we naar de school van Annegreeth waar zij les geeft, een groot kinder feest.
Daarna lunchen en foto's maken. De huwelijksvoltrekking vond plaats op de prachtige locatie De Agnietenberg. Een bijzondere ceremonie welke door de broer van de bruid voltrokken werd. Taart van Taart van Bianca en groepsfoto's in de tuin. Een geweldig diner en een mooi feest met prikballon van Funny Shop ballondecoraties

Annegreeth en Matthijs, heel veel liefde en geluk samen!

12 apr

Beeld Bij Birgit 5 jaar!
Vanaf dan gaan we het anders doen!


Over een kleine drie weken, op 1 mei bestaat Beeld Bij Birgit 5 jaar!
Wauw, 5 jaar! Wat gaat de tijd snel. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel liefde en plezier gewerkt. Wat een mooie mensen, kindjes en geweldige bruidsparen heb ik voor mijn camera gehad!

18 okt

Een prachtig meisje met een prachtige naam. Afgelopen dinsdag afgesproken om de kleine te fotograferen. Eerst had ze er nog niet zo veel zin in, maar even drinken bij mama en ze viel heerlijk in slaap. In de huiskamer kon ik gebruik maken van het daglicht, erg fijn!

Meet Jo-Lynn!

09 okt

Vorige week deze lieve meisjes mogen fotograferen. Maaike is als baby ook al een keer bij mij in de studio geweest, nu is Maaike grote zus, dus reden genoeg voor haar papa en mama mij opnieuw te vragen. Altijd leuk om bij mij terug te mogen komen. Dit keer niet in de studio maar lekker bij hun thuis, even kleine verhuizing in de woonkamer en de “studio” was klaar. Maaike ging eerst, en wist al precies hoe de camera werkte en kwam elke keer even kijken op mn scherm. Zusje Ilse vond het allemaal wel prima en keek me met haar grote blauwe ogen lekker aan!

22 aug

Vorig jaar augustus mocht ik de bruiloft van dit mooie stel fotograferen, op hun bruiloft was ik ongeveer 30 weken zwanger, op deze foto is zij 28 weken zwanger. De rollen waren dus nu een beetje omgedraaid :)

Het was een leuke reportage in de studio.

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-275.42.340

Contact gegevens

 • Post- en bezoek adres: 
  Tuinweg 15
  7944 AB Meppel
 • Studio adres: 
  Allee 11
  7942 XZ Meppel
 • 06-275.42.340

Newsletter

JA Twitter Module

Follow BeeldBijBirgit on Twitter