Beeld Bij Birgit

U bevindt zich hier: Home Blog
31 juli

In mijn mailbox kreeg ik een tijdje terug een verzoekje van Pixum. Zij zochten fotografen en bloggers in Nederland en België die hun fotoproducten wilden testen en er vervolgens een eerlijke en objectieve recensie over wilden schrijven. Mijn website viel hun positief op en ik werkte hier graag aan mee.

 

 

29 juli

15 mei trouwden Roos en Dennis, de dagen voor de bruiloft was het regen regen en nog eens regen, tijdens de bruiloft scheen de zon en was het warm, de dag erna kwam de regen weer met bakken uit de lucht vallen. Alsof ze het mooie weer zo besteld hadden.

 

 

15 juli

Sinds oktober vorig jaar fotograaf ik op vrijwillige basis voor de stichting Earlybirds. Een mooie stichting die reportages verzorgen voor prematuur geboren kindjes. Vorige week mocht ik naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen om de kleine Kiet op de foto te zetten met zijn ouders.

 

 

20 mei

Als gezin zijn we door Dorieke op de foto gezet. Toen Meks 6 weken oud was heeft zij ook foto's van ons gemaakt. Nu een ruil shoot afgesproken een paar weken geleden alweer. Ik haar gezin, zij mijn gezin. Zo leuk! Tussendoor een paar foto's van mijzelf :)

 

 

 

 

10 apr

Roos en Dennis trouwen 15 mei dit jaar en ik mag ik hun bruiloft fotograferen. Trouwkaarten laten maken door Made by BE zagen ze ook wel zitten. Zo zitten we ergens november vorig jaar met zn vieren aan aan de eettafel om over het ontwerp voor de kaart te hebben.
Wel of geen foto. Hij wilde dat liever niet, zij juist heel graag. Iets met rood. Een roos. Ze hadden beiden verschillende ideeën.
Aan Eva en mij de taak om dit tot 1 ontwerp te krijgen, volgens mij zijn wij daar super in geslaagd!

 

 

 

 

03 apr

Afgelopen woensdag een super leuke dag bij Baby Planet Meppel gehad tijdens het Lente event.
Deze dag heb ik 20 mini reportages mogen doen. Zo leuk al die verschillende kids voor mijn camera.

Er werd mij een aantal keren gevraagd of ik zelf kinderen heb en of ze vaak op de foto kwamen.
Hier mijn antwoord :)

 

 

 

 

20 mrt


Al weer twee jaar geleden was ik bezig met een trouwkaart voor een bruidspaar. Samen met het betreffende bruidspaar een super gaaf ontwerp bedacht. Op dat moment super druk, net verhuisd, veel werk, en zat maar te prutsen achter mijn computer, ik zag toen een post van Eva op Facebook, een foto van een visitekaartje en de tekst "en nu nog een baan".

14 jan

Met de laatste blog van 16 oktober 2013 (!!) was het natuurlijk al lang tijd om vaker iets te plaatsen, maar eindelijk eens de tijd gevonden om weer iets te schrijven.

Sample image

Stuur mij een email of bel naar 06-275.42.340

Contact gegevens

 • Post- en bezoek adres: 
  Tuinweg 15
  7944 AB Meppel
 • Studio adres: 
  Allee 11
  7942 XZ Meppel
 • 06-275.42.340

Newsletter

JA Twitter Module

Follow BeeldBijBirgit on Twitter